سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۵
کد مطلب : 131701

امدادرسانی یا تطهیر‌سازی

در روزهای اخیر کشورهای اروپایی از آلمان، فرانسه، انگلیس تا اتحادیه اروپا نمانیدگانی را به سوریه اعزام کرده‌اند. آنها مدعی هستند که برای امدادرسانی و کمک به سوریه این اقدام را صورت داده‌اند حال آنکه گروه تحریرالشام و عمده فاتحان دمشق از گروه‌های تروریستی هستند که درلیست تروریسم اروپا و آمریکا قرار دارند.
 با این شرایط می‌توان گفت که رفتار غربی‌ها بیشتر به تطهیر سازی تروریسم شباهت دارد تا الگویی برای ادامه بحران سازی در منطقه باشد. این تطهیر سازی و سفیدسازی تروریسم توسط غربی‌ها در ابعاد گسترده‌ای صورت می‌گیرد از تاکید بر روابط دیپلماتیک و اعزام نماینده برای مذاکره با سران تحریر الشام تا ارسال کمک‌های بشر دوستانه برای نمایش چهره‌ای بین‌المللی و کارآمد از این گروه‌ها، از تقسیم تروریسم به خوب بود چنانکه آمریکایی‌ها در حالی از مذاکره با تحریرالشام می‌گویند که همزمان مدعی بمباران مواضع داعش می‌شوند.
این تطهیر سازی از سوی غربی با رویکردهای دیپلماتیک و ارتباط گرفتن با تحریرالشام در حالی صورت می‌گیرد که غربی‌ها از یک سو مدعی اقدام برای رسیدن سوریه به ثبات هستند و از سوی دیگر نیز برآنند تا الگویی از اسلام سیاسی را به منطقه ارائه دهند تا براندازی مسلحانه را توجیه و گروه‌های تروریستی تحت حمایت خود را برای فتنه‌انگیزی و ناآرام سازی‌های جدید در منطقه به کار گیرند در حالی که در ظاهر مدعی تغییر ماهیت این گروه‌ها شده‌اند.
نکته اساسی آن است که برخی سران اروپا با تطیهر‌سازی تروریسم ادعای تلاش برای تامین منافع و نقش آفرینی اروپا در جهان را سر می‌دهند که تجربه نشان داده تروریسم هرگز سیری ناپذیر است و همچون اربابان آمریکایی و صهیونیست خویش به دنبال ویران سازی و سلطه بر تمام جهان هستند و حتی به حامیان خود نیز رحم نمی‌کنند. تهدیدات تروریستی یک دهه گذشته در اروپا نشان می‌دهد که در نهایت تروریست‌ها گریبان گیر اربابان غربی خود را نیز خواهند گرفت لذا آنچه از سوی خانم کالاس صورت می‌گیرد نه یک رویکرد امنیت ساز بلکه تحرکی امنیت سوز برای اروپاست که هزینه‌های سنگینی را به اعضای اتحادیه که وی مسئول سیاست خارجی آنهاست وارد خواهد ساخت.
 
سید محمدصادق لنکرانی
https://siasatrooz.ir/vdcaw6n6649ne01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی